(οδηγών και εργαζόμενων ιδιοκτητών)
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

MΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΧΘΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Η αντίθεση του ελληνικού λαού στη πολιτική της κυβέρνησης είναι πια δεδομένη και εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο! Εκατοντάδες χιλιάδες ήταν χθες στους δρόμους όλης της Ελλάδας, ξεπερνούσαν το 1000000, στην Αθήνα μιλούν για πάνω από 200.000 λαού στο δρόμο. Ακόμη και τα πιο κυβερνητικά κανάλια κατάπιαν τη γλώσσα τους και όσο και να προσπαθούσαν να ..."αμαυρώσουν" τα χθεσινά συλλαλητήρια (δηλαδή να τρομοκρατήσουν το κόσμο για να μη κατέβει και σήμερα) δεν τους έβγαινε.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και σήμερα. Το ΣΑΤΑ καλεί στη Φιλελλήνων και Μητροπόλεως στις 12:00.
Nα είμαστε εκεί απαιτώντας την απόσυρση του νομοσχέδιου της κυβέρνησης για τα ταξί, να μην περάσουν οι ανώνυμες εταιρείες και οι ΕΠΕ και μαζί με όλους τους εργαζόμενους να μην περάσει το πολυνομοσχέδιο που θα μας τσακίσει όλους μαζί!
Οι αγώνες μας επιβάλλεται πλέον να συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση, αρκετά καθυστερήσαμε. Δεν μπορούμε να αφήνουμε το ΔΝΤ και την ΕΕ να καθορίζουν τη ζωή μας. Δεν μπορούμε να αφήνουμε την κυβέρνηση και τους συμμάχους της τη ΝΔ, το ΛΆΟΣ και τη ΔΗ.ΣΥ. να μεταφέρουν αυτή τη πολιτική και να μας τσακίζουν στο όνομα του χρέους που αυτοί και τα αφεντικά του δημιούργησαν, στο όνομα της κρίσης τους που την χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για να μας πάρουν πίσω όσα με αγώνες κερδίσαμε.
Αυτή η πολιτική απ' όποιον και αν προέρχεται πρέπει να ανατραπεί! Και οι μόνοι που μπορούν να το κάνουν αυτό είμαστε εμείς μαζί με όλο τον εργαζόμενο λαό! 
Να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και αύριο και όλο το επόμενο διάστημα μέχρι να νικήσουμε!
Ή εμείς ή αυτοί! Άλλος δρόμος δεν υπάρχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου