(οδηγών και εργαζόμενων ιδιοκτητών)
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα λεπτό και πολύ σου είναι...


Ένα λεπτό μονάχα, δώθηκε στην Κίνηση Αντίστασης την προηγούμενη εβδομάδα στο θέατρο Περοκέ, να μιλήσει στους συναδέλφους ταξιτζήδες. Που όμως έγινε δευτερόλεπτα, όταν αναφέρθηκε η φράση 'απεργία διαρκείας'. Ο πολύτιμος χρόνος του προέδρου, εγίνε ξαφνικά πολύς, όταν όμως μιλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης του ΛΆΟΣ, στη συγκέντρωση στο σύνταγμα. Παριστάνει τον αγανακτισμένο, την ίδια στιγμή που ψηφίζει μαζί με την κυβέρνηση το μνημόνιο αλλά και όλα τα μέτρα που εξαθλιώνουν το λαό και εμάς τους ίδιους. Στρέφεται ενάντια σε όλους εκείνους που αντιστέκονται στην επιδρομή του κεφαλαίου. Σε 'οτι αφορά τα ταξί, να σημειώσουμε ότι το ΛΑΟΣ ''έχει ξεκάθαρη θέση επί του ζητήματος, η οποία εκφράστηκε πλειστάκις και είναι η εξής: Ναι στη λελογισμένη απελευθέρωση, πράγμα που σημαίνει απελευθέρωση με κανόνες και βεβαίως απελευθέρωση στη βάση του πληθυσμιακού κριτηρίου, όπως άλλωστε ισχύει και σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη'' -20/7 Αστέριος Ροντούλης- Να ξεκαθαρίσουμε εδώ, ότι το πληθυσμιακό κριτήριο, δεν προστατεύει από μόνο του τους ιδιοκτήτες των ταξί, όπως άλλωστε γίνεται φανερό στο ν/σ.
Επίσης να σημειώσουμε τη στάση που κράτησε το ΛΆΟΣ κατά τις κινητοποιήσεις μας το καλοκαίρι, όπου αναφέρει στην ιστοσελίδα του ''ταλαιπωρία στους ταξιδιώτες, λόγω πορείας των ιδιοκτητών ταξί προς το αεροδρόμιο. Αυτό μόνο ζημιά προκαλεί στον ελληνικό τουρισμό και στη φήμη μας στο εξωτερικό.'' 18/7. ''Ας τα βάλουν κάτω με τον Ραγκούση να βρούν μια άκρη και να αφήσουν τις ατελέσφορες και βεβιασμένες αντιδράσεις!'' 25/7. ''Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά'' – 4/8, Καρατζαφέρης- Οπότε πίσω από τα μεγάλα λόγια, συκοφαντεί τους αγώνες μας και τους θεωρεί ακραίους.
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που οι φασίστες προσεγγίζουν τον αγώνα μας. Το καλοκαίρι ήταν η Χρυσή Αυγή, που μοίρασε προκηρύξεις για ''ταξί ελληνικό'' (Εάν τα πάρει όλα ο Βγενόπουλος, δεν υπάρχει τότε πρόβλημα;). Οι κολλητοί των ΜΑΤ, που στρέφονται ενάντια σε κάθε λαϊκό αγώνα, έρχονται να θολώσουν για άλλη μια φορά τα νερά, και να στρέψουν την οργή μας αλλού και όχι στο πραγματικό πρόβλημα που γεννά το σύστημα της εκμετάλλευσης. Οι ''πατριώτες'', έρχονται να προπαγανδίσουν για την αμερικανοκίνητη χούντα της 21 Απριλίου, που θα είχε ήδη απαγορέψει την απεργία μας, εαν βρισκόταν στην εξουσία.
Ο φασισμός, είναι η πιο αντιδραστική πολιτική αποψη, που υπηρετεί πιστά τα συμφέροντα του ντόπιου και ξένου μεγάλου κεφαλαίου. Και είναι ακριβώς αυτά τα συμφέρντα που τον διαφημίζουν και τον προβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου